6. 8. 2012

V úterý 4. září v 16 hodin proběhne beseda: OBNOVITELNÉ ZDROJE ENERGIE V ČR. Diskutovat bude také bývalý ministr životního prostředí a čerstvý držitel Ceny Josefa Vavrouška za rok 2011 – Martin BURSÍK

Pořádá: STUŽ – Společnosti pro trvale udržtelný život

Zveme Vás na diskusní seminář na téma
OBNOVITELNÉ ZDROJE ENERGIE V ČR: PROČ JSOU POD TLAKEM A JAKOU MAJÍ BUDOUCNOST?
který se koná
v úterý 4. září 2012 od 16 do 19 hodin
Praha 1, Novotného lávka 5, Klub techniků, místnost č. 319
*
Diskutovat o situaci v oboru obnovitelných zdrojů energie, o selhání státu při regulaci fotovoltaiky, o kampani proti OZE, o novém zákonu o podporovaných zdrojích, o Národním akčním plánu obnovitelných zdrojů energie, o úsilí Energetického regulačního úřadu zastavit podporu a rozvoj OZE, o pozici OZE v návrhu Státní energetické koncepce, o odlišném přístupu k OZE ve vyspělých zemích a dalších tématech budou zástupci asociací obnovitelných zdrojů v ČR:

Diskutovat budou:
Martin Bursík, předseda nově ustavené Komory obnovitelných zdrojů energie
Jan Habart, předseda Českého sdružení pro biomasu CZBiom
Štěpán Chalupa, místopředseda České společnosti pro větrnou energetiku ČSVE
Martin Kloz, ředitel Centra pro výzkum energetického využití litosféry CVEVL
Zuzana Musilová, výkonná ředitelka České průmyslové fotovoltaické asociace CZEPHO
Jiří Vrba, předseda Svazu podnikatelů pro využití energetických zdrojů SPVEZ zastupující malé vodní elektrárny

Pozván je též zástupce Ministerstva průmyslu a obchodu.
Moderuje:
Jiří Dlouhý (STUŽ)