Jmenování členů a členek komisí pro dopravu a veřejný prostor, pro územní rozvoj a obecního majetku

Těsně před Vánoci došlo na mimořádném zasedání Rady MČ Praha 1 (20. 12. 2018) ke jmenování členů tří komisí, tedy poradních orgánů Rady. Nominanty za Zelenou pro jedničku, kteří byli jmenováni, jsou Vít Masare a Petr Kučera – architekt (Komise pro dopravu a veřejný prostor), Krištof Hanzlík (Komise pro územní rozvoj) a Štěpán Mairovský (Komise obecního majetku).

Podrobněji ke složení jednotlivých komisí:

Komise pro dopravu a veřejný prostor: Martin Kotas (předseda), Květoslav Syrový (zástupce předsedy), Michal Štěpán, Anna Vinklárková, Jiří Kučera (ml.), Vít Masare, Petr Kučera – architekt, Amália Počarovská, Marek Bělor, Jakub Hendrych, Pavel Řeháček, Richard Bureš.

Komise pro územní rozvoj: Tomáš Vích (předseda), Tomáš Raiter (zástupce předsedy), Jiří Kučera (ml.), Daniel Merta, Krištof Hanzlík, Lenka Burgerová, Richard Biegel, Ivan Lejčar, Jan Sedlák, Pavel Vincent Koch, Filip Kračman, Robert Höhne, Karel Tabery.

Komise obecního majetku: Martin Motl (předseda), Patricia Cipro (zástupce předsedy), Adam Zábranský, David Bodeček, Štěpán Mairovský, Amálka Počarovská, Vladan Brož, Kamil Vavřinec Mareš, Karel Procházka, Jan Votoček, Vladimír Mařík.

Ilustrace: Facebook radního Davida Bodečka.