IMG_0080

Senátor Václav Hampl byl v  roce 2014 zvolen na Praze 1 jako nezávislý koaliční kandidát za podpory Zelených.

Vít Masare je od ledna 2018 členem předsednictva Zelených, 2016-2017 koordinátor celorepublikového rozvoje lidských kapacit Zelených a kontaktní kampaně mimo Prahu, 2015-2016 asistent náměstka a radní hl.m. Prahy pro územní rozvoj, životní prostředí a infrastrukturu, posléze předsedy výboru dopravy hl.m. Prahy, 2010-2015 jeden z lídrů iniciativy Auto*Mat, organizátora akcí Zažít město jinak, Do práce na kole, pražských cyklojízd a dalších aktivit za účelem rozvoje kvality života ve městech.

Filip Ježek je členem komise Rady hl.m. Prahy pro ICT (informační technologie).

V zastupitelstvu MČ Praha 1 vás zastupují 2 opoziční zastupitelé v rámci volební koalice Zelená pro jedničku:  předseda Zelených na Praze 1 Petr Kučera a Kateřina Klasnová (nezávislá zvolená za Spolek Pro 1). Po většinu volebního období s námi spolupracoval a kandiduje za Zelenou pro jedničku ve volbách 2018 i nezávislý zastupitel Sváťa Karásek.

Vaše bývalé zastupitelky Jana Titlbachová a Michaela Valentová jsou členkami komise Rady MČ P1 pro obchod a služby, resp. komise Rady MČ P1 pro životní prostředí.

Člen Zelených na Praze 1 Filip Ježek je členem komise Rady hl.m. Prahy pro ICT (informační technologie).

Bývalý člen zastupitelstva MČ P1 za Stranu zelených Filip Pospíšil svůj mandát po devíti letech v létě 2015 složil, aby se mohl plně věnovat prestižnímu vědeckému stipendiu na Columbijské univerzitě v NYC. V minulosti vás v zastupitelstvu Prahy 1 hájila rovněž Lenka Brodbeck Dušková, která, ač se aktuálně zaměřuje na jinou než zastupitelskou činnost, je stále aktivní členkou současného týmu na Praze 1.

Rada základní organizace (ZO) Zelených na Praze 1:

Mgr. Petr Kučera předseda ZO, zastupitel MČ Praha 1, geograf

Jana Titlbachova
Jana Titlbachová, členka komise Rady MČ P1 pro obchod a služby

Mgr. Petr Bubela, vedoucí odborné sekce Zelených pro veřejnou správu a bezpečnost

Mgr. Jakub Vrba

Sylvie Křížová pokladní ZO a členka Krajské revizní komise Zelených v Praze

Revizor ZO Zelených na P1:

07_OC_m2-150x150

Ing. Ondřej Černoš

Další členky a členové Zelených na Praze 1:

Zuzana Bártlová Holanová

Haruna Honcoop

Gozel Challyjeva

Mgr. Kristina Karasová

Eliška Mocková

Elena Kubičková

Tomáš Andrle, člen Ústřední revizní komise Zelených

Jan Elger

Ondřej Hána

Milan Horáček

Mgr. Jan Chromý, PhD.

Mgr. Jakub Rozsypal

Ing. Jakub Stránský, PhD.

Ing. Jan Šlechta, CSc.

Jakub Šmíd