(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-1793953-7', 'auto'); ga('send', 'pageview');

IMG_0080

Senátor Václav Hampl byl letech 2014-2020  na Praze 1 jako nezávislý senátor za podpory Zelených, v Senátu byl předsedou Výboru pro záležitosti Evropské unie.

 

 

 

 


Zastupitel Petr Kučera byl v předchozí koalici na Praze 1 Radní s gescí informační technologie, životní prostředí, úklid a rozvoj hřišť, nyní je v opozici po převratu na radnici v lednu 2020.  Petr je také členem předsednictva Strany zelených.

 

 

 

 

Vít Masare od prosince 2018 také spolupředseda pražských Zelených a bývalý člen předsednictva Zelených. O Vítkovi se více dočtete na webu https://www.vitmasare.cz/.

 

 


Komise a výbory Praha 1 – Zelená pro Jedničku

Kontrolní výbor: Petr Kučera

Komise pro obchod a služby: Jana Titlbachová


Rada základní organizace (ZO) Zelených na Praze 1:

Jakub Rozsypal, spolupředseda ZO

 

 

 

 

 

 


Jana Titlbachová

 

Jana Titlbachova


Jan Chromý

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jan Elger

 


 

Revizor ZO Zelených na P1:

Ondřej Černoš

 


Z historie:

filip3Bývalý člen zastupitelstva MČ P1 za Stranu zelených Filip Pospíšil svůj mandát po devíti letech v létě 2015 složil, aby se mohl plně věnovat prestižnímu vědeckému stipendiu na Columbijské univerzitě v NYC. Nyní působí v Centru sociálních služeb Praha.

 

 

 

 

 

V minulosti vás v zastupitelstvu Prahy 1 hájila rovněž Lenka Brodbeck Dušková, která je aktuálně zastupitelkou za Zelené v Hamburku.